Снимка Зловеща находка в Несебър. Две седмици близки отчаяно издирваха 36-годишната Виктория

...
Снимка Зловеща находка в Несебър. Две седмици близки отчаяно издирваха 36-годишната Виктория
Коментари Харесай

36-годишната Виктория е намерена мъртва в хотелска стая

Снимка 

Зловеща находка в Несебър. 

Две седмици близки обезверено издирваха 36-годишната Виктория Карчева. Младата жена пристигнала на отмора в Несебър на 4 август и от идващия ден от нея нямало и диря.

Те разпространиха фотографията й в обществените мрежи с вяра да хората да им оказват помощ да върнат своята Вики, написа

Краят на историята й обаче е драматичен. Проверка на Флагман.бг откри, че Виктория е наела квартира на 4 август в Несебър. Нанесла се и още първата вечер надула мощна музика от тв приемника в стаята. Хазяйката отишла да й направи забележка. Именно това бил последният път, когато Вики е забелязана жива. Няколко дни по-късно хората, наели прилежащи стаи, подават сигнал в полицията, че се усеща неприятна миризма.

Дошлите на място служители на реда разрушават заключената врата на стаята на Вики, а гледката зад нея е ужасяваща. Тя е открита умряла и в доста напреднал етап на трупно разлагане. По тялото й няма следи от насилия, а при огледа са открити 5 шишенца метадон  и малко количество канабис. Очаква се аутопсия да откри точната причина за гибелта на 36-годишната жена.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР